Kati_Cat_Box_Photo (23 of 23)Kati_Cat_Box_Photo (11 of 23)

Vitkó Kati vagyok.

5 évvel ezelőtt hosszú hetekig pihennem kellett egy súlyos műtétet követően, és nem tudtam emelni. A cicám élte a boldog napjait, lustálkodott, gyógyított engem, evett - ivott és piszkított. Állapotom miatt az addig sem épp a kedvenc kötelességeim közé tartozó alomürítés, tisztítás, fertőtlenítés elvégzése még nehezebbé vált. Innen jött az ötlet, hogy miért nincs egy olyan alomdoboz, amely egy mozdulattal kinyitható, illetve könnyen összezárva eldobható. 

Mivel időm engedte, elkezdtem lázasan tervezni. Együtt dolgoztam egy doboz készítő céggel, és mivel mérnöki tudásom meg volt a dologhoz, létrehoztam az eldobható alomdoboz prototípusát. Aztán folyamatosan javítottam a terméken, a cicámmal pedig teszteltem a dobozt használat közben. A célom az volt, hogy egy olyan dobozt hozzak létre, ami praktikus, higiénikus, és kényelmes megoldást jelent az alomürítés állandó problémájára minden cica tulajdonos számára. 

A különleges kartonnak és a speciális vágási technikának köszönhetően sikerült egy olyan egyedülálló dobozt készítenem, amely a hagyományos műanyag tálcával szemben hosszú ideig szinte teljesen szagtalan marad, és a piszkos alom érintése nélkül cserélhető.

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, és a termékem használata mellett dönt! Egyúttal köszönöm Géza Úrnak, Gyömrő híres macskájának, hogy a weboldalon segített bemutatni a terméket. 

Kapcsolat

Az alábbi nyomtatvány elküldésével kapcsolatba tudsz lépni velem bármilyen kérdés esetén az alomdobozzal kapcsolatban. Az üzenetekre 24 órán belül válaszolok.